Bucharest Comfort Suites
> CAMERE

CAMERE Bucharest Comfort Suites

Hotelul Bucharest Comfort Suites pune la dispozitia oaspetilor un numar de 26 de camere, recent renovate, cu arhitectura unicitara insa cu decor si culori diferite. Toate camerele sunt echipate astfel incat dumneavoastra, oaspetii nostri, sa va bucurati de un confort maxim.

Cele 14 camere cu pat matrimonial va ofera intimitate si relaxare. Fiecare camera este diferita insa toate sunt spatioase si primitoare.

Cele 8 camere twin, cu paturi single separate, sunt ideale pentru grupuri mixte de turisti dar si pentru colegi aflati in deplasari de afaceri. Camerele sunt spatioase oferind libertate de miscare ocupantilor.

Camerele Deluxe au fost gandite pentru un maxim de confort. Pe langa dotarile superioare celorlalte camere, cele 2 camere Deluxe beneficiaza si de o baie mare dotata cu Jacuzzi. Astfel, oaspetii se pot relaxa intr-o intimitate perfecta.

Cele 2 camere Family Suite sunt dedicate familiilor insa pot satisface si nevoile unor camere twin. Oaspetii care doresc un plus de intimitate si un spatiu mai larg pot opta pentru acest tip de camera.